Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Et magisk øyeblikk
Skrevet av Thomas Karlsen, 2. desember 2018, 17:43

Mike Jensen sørget for den viktige utligninga, som sendte Rosenborg tilbake på vinnersporet mot Strømsgodset.OSLO (rbkweb.no): - Det er en stor opplevelse og en stor kamp - ikke minst for supporterne. Jeg syns det er en fantastisk kamp. Å få lov til å gi dem en feiring her på Ullevaal sammen med oss er et magisk øyeblikk, smiler Jensen.

- Jeg syns det er fortjent. Vi spiller en god kamp i dag, og vi er selvsagt stolte over at vi greier å ta enda en tittel med hjem.

- Det ble en stor dansk dag med mål fra deg og to fra Bendtner.

- Det ble jo det. Det er fint at Nicklas får puttet noen mål og at vi to indreløperne, både meg og Konradsen, får scoret. Det er RBK-stil. Vi scorer fire mål, og det er flott i en finale.

- Samtidig syns jeg vi spiller en form for fotball som er gjenkjennelig fra det vi har gjort før. Det var en veldig positiv opplevelse.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Kan du beskrive situasjonen da du scoret?

- Måten som Nicklas legger ballen til rette på betyr veldig mye. Man tror det ikke, men det betyr så sinnsykt mye at han ikke spiller rett på meg, men litt til siden. Jeg får mulighet til å skyte i begge hjørnene, og jeg får tatt keeperen på feil fot. Det var selvfølgelig viktig med hensyn på tidspunktet vi scoret på.

- Derfra og ut føltes det som om dere hadde kontroll.

- Helt sikkert. Vi har stor kontroll. Vi var sikre på at vi kom til å vinne denne kampen. Det kjenner man inni seg ganske tidlig.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Et magisk øyeblikk» i forumet! Diskutér «- Et magisk øyeblikk» i forumet!