Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Kan bli historisk kongepokal
Skrevet av Thomas Myren, 2. desember 2018, 11:27

Rosenborg har aldri tidligere vunnet tre cupfinaler på rad.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det er nytt for meg, det er første gangen, men jeg vet hvor viktig cupfinalen er i dette landet. Det er en veldig viktig kamp for oss, sier Rini Coolen til rbkweb.no før tittelkampen mot Strømsgodset.

- Vi kvalifiserte oss for europaligaen og vant serien. Det var også veldig viktig at vi kom oss til finalen. Det er fantastisk for supporterne, som kan dra til Oslo og ha en flott dag. Nå må vi også vinne! Vi ønsker å vinne the double.

- For første gang kan Rosenborg vinne tre cupfinaler på rad.

- Oppgaven er enkel, og vi vet hva vi vil. Vi drar til Oslo for å vinne kampen. Men cupkamper er aldri enkle. Det er alltid spesielle kamper. Samtidig mener jeg at vi er favoritter, og det må vi håndtere.

- Vi må ta med oss sjøltillit fra kampene vi har spilt i serien og tidligere i cupen. Vi har også fordel med støtten fra supporterne. La oss gjøre dem glade!

- Er det enklere eller vanskeligere å møte Strømsgodset etter at de berget plassen?

- De fikk nok en "boost" da de ble værende i serien. De kan ha fått noe positivt ut av det, så det er veldig bra for dem. De har nok fått litt mer sjøltillit, men vi har også sjøltillit etter å ha vunnet serien. Og nå ønsker vi å vinne cupen også.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Kan bli historisk kongepokal» i forumet! Diskutér «Kan bli historisk kongepokal» i forumet!