Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Tar fem uker juleferie
Skrevet av Thomas Myren, 26. november 2018, 22:07

Rosenborg begynner oppkjøringa til neste gullsesong 21. januar.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Spillerne får dermed fem uker ferie etter juleavslutninga i Leipzig 13. desember.

- Det er en ekstremt lang oppkjøring, påpeker Stig Inge Bjørnebye overfor rbkweb.no.

Serien starter nemlig først 31. mars, mens avspark i år var 11. mars. Rosenborg skal imidlertid spille mesterfinale allerede 17. mars. Motstander i generalprøven før to uker landskampspause blir forhåpentligvis Molde som seriesølvvinnere og ikke Strømsgodset som norgesmestere.

Kampoppsettet kommer først nærmere jul, men hovedterminlista er nå klar:

I tillegg til de vanlige pausene på grunn av landskamper blir det kampfri i helgene 2. juni, 21. juli og 28. juli. Det blir samtidig mulig for europacupdeltakerne å flytte sine seriekamper 25. august for å forberede seg best mulig til returkampen i siste kvalifiseringsrunde. Trolig blir det lagt opp til at e-cupdeltakerne skal møte hverandre i denne runden.

Siste serierunde er så langt satt opp søndag 1. desember, men det er sannsynlig at årets nyvinning med lørdagsrunde blir videreført og at alle kampene dermed blir spilt 30. november. Bekreftelsen er ventet å komme sammen med det nevnte kampoppsettet.

Den hjemlige sesongen blir avsluttet med cupfiinale søndag 8. desember.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Tar fem uker juleferie» i forumet! Diskutér «Tar fem uker juleferie» i forumet!