Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Vi kunne ha tjent på det
Skrevet av Thomas Myren, 5. oktober 2018, 00:00

Rosenborg har gått på to ordentlige smeller i nygamle 4-3-3.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

RBK lyktes godt med to indreløpere i kvartfinalen mot Vålerenga, men etterpå har det blitt to fortjente tap for Molde og Leipzig.

Bør midtbanen igjen snues?

- Det er godt mulig vi kunne ha tjent på det. Når vi får inn en ekstra spis og vi blir to sentrale i meg og Mike, får vi i det minste litt mer trykk framover. Vi spiller litt enklere, får litt ettertrykk og scoring ut av det. Det er mulig det er en variant vi kunne ha vurdert, innrømmer Anders Konradsen overfor rbkweb.no.

- Hvordan oppsummerer du 1-3 for Leipzig?

- Det var tøft. De var for gode for oss. Vi var ikke gode nok til å by på noen store utfordringer i dag.

- Hva er den store forskjellen på lagene?

- De har et sinnssykt godt nivå - spesielt i gjenvinningsspillet. Det var vi klare over før kampen, men vi klarte ikke å håndtere det. Også ser du de kvalitetene som de har offensivt når de får fart på ballen. Det går til tider fort.

- Blir dere samtidig oppkavet når dere får ballen?

- Vi springer selvfølgelig mye etter. Vi har store avstander i laget både offensivt og defensivt. Når vi først fikk ballen, var det tydeligvis mye tunge bein. Det var lite naturlige pasningsalternativer for å holde på ballen.

- Jeg vil gi litt skryt til dem òg. De hadde sett litt på video: De var sinnssykt bra til å stupe opp i rommet uansett hvor på banen ballen kom. Vi snakket om det i garderoben: Det føltes ut som om de var to-tre mot én uansett hvilken posisjon vi var i. Det føltes veldig tøft.

- Jensen sa allerede på forhånd at Leipzig er et av de beste lagene som han har møtt.

- Absolutt. Det er et topplag i Bundesliga. De har i dag ikke med de aller beste spillerne, men de gjør det såpass tøft for oss. Også for min del er de et av de beste som jeg har møtt. Det ble bare utrolig tøft. De var rett og slett for gode for oss i dag.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi kunne ha tjent på det» i forumet! Diskutér «- Vi kunne ha tjent på det» i forumet!