Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Helland snart tilbake i vanlig trening
Skrevet av Thomas Myren, 16. september 2018, 07:16

Rosenborg har håp om at Pål André Helland kan være med på treningsfeltet igjen til uka.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Vingen måtte gi seg halvveis i 1. omgang mot Strømsgodset for tre uker siden med skade i høyreleggen.

- Det medisinske støtteapparatet har fått noen gode svar. Forhåpentligvis kan han være tilbake i fotballtrening sammen med resten av troppen i neste uke - seinest uka etter. Det ser bra ut, forteller Rini Coolen til rbkweb.no.

- Men vi tar den tida som er nødvendig. Vi ønsker å få ham tilbake på best mulig vis - uten risiko. Vi får se fra uke til uke og fra dag til dag. Vi legger ikke noe press på ham.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Nicklas Bendtner pådro seg strekk i høyrelåret i den avgjørende kvalifiseringskampen mot Shkendija. Han er lenger unna friskmelding.

- Det er vanskeligere å si. Han er i opptrening etter skaden, men vi tar ingen risiko med ham heller. Jeg tror vi trenger litt mer tid på å være 100 prosent sikre på når han er tilbake i fellestrening, kommenterer Coolen.

- Det har ingenting å gjøre med det som skjedde med ham privat. Alt handler om status for hamstringen hans. Forhåpentligvis vet vi mer om noen dager.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Helland snart tilbake i vanlig trening» i forumet! Diskutér «Helland snart tilbake i vanlig trening» i forumet!