Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Gir ut ny bok om Eggen
Skrevet av Thomas Myren, 13. september 2018, 23:31

Nils Arne Eggen blir igjen hyllet i bokform om tre uker.


Foto: Aschehoug

Ny Eggen-bok på trappene (20.04.17)

Den nye biografen «Nils Arne - et liv i svart og hvitt» er skrevet av Otto Ulseth. Boka om Rosenborg-legenden blir gitt ut 5. oktober.

«Nils Arne ble trener 30 år gammel, og her følger vi ham fra hans første triumfer med RBK i 1971 til siste gjesteopptreden i 2010.

Underveis blir vi med på treningsfeltet, i garderoben og på fotballbaner i inn- og utland der grunnlaget for all suksessen blir lagt, og vi gjenopplever store øyeblikk her hjemme og i Champions League», heter det i omtalen fra Aschehoug forlag.

Ulseth er kjent som tidligere sportsredaktør i Adresseavisen og hjelpetrener for Irak. Han samarbeidet i 2010 med Eggen og Egil «Drillo» Olsen om boka Det viktigste av alt uviktig.

«Otto Ulseth skildrer en mann som er besatt av å lykkes, skråsikker på overflaten, men plaget av tvil og nervøsitet når presset er stort. Vi får del i hans tanker om lagbygging, fotballens rolle i samfunnet og hva som skal til for å lykkes sammen. Og vi kommer tett på privatpersonen Nils Arne, som både har fått støtte fra familien og opplevd å miste noen av sine kjæreste», lover forlaget.

Nils Arne Eggen har sjøl tidligere gått gjennom sin egen karriere i bøkene Godfoten fra 1998 og Godfot-arven fra 2005.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Gir ut ny bok om Eggen» i forumet! Diskutér «Gir ut ny bok om Eggen» i forumet!