Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

I samtaler med gresk trener
Skrevet av Thomas Myren, 12. september 2018, 23:56

Yannis Anastasiou bekrefter at han er en av kandidatene som ny Rosenborg-sjef.

Ansetter trener innen 1. desember (28.08.18)

- Jeg holder kontakten med Rosenborg. Resultatet er åpent. De har ikke ansatt noen ny trener, og vi har avtale å prate sammen. Alt kan skje, forteller Anastasiou til Gazzetta.

Den tidligere landslagsspissen var assistent i både gamleklubben Ajax og Reading før han i 2013 ble hovedtrener i Panathinaikos. Etter ett cupmesterskap og to sluttspilltriumfer - der seriemester Olympiakos ikke deltok - var han ferdig i storklubben november 2015.

Trenerkarrieren fortsatte i nok en tidligere klubb som spiller, nemlig Roda i Nederland. I fjor høst hadde han et kortvarig opphold i belgiske Kortrijk. I øyeblikket er han arbeidsledig.

- Det var interesse fra Malmö i juni, men de foretrakk til slutt en tysk trener (Uwe Rösler). Dette er skandinaviske klubber som har et navn, erfaring fra store turneringer og (god) organisering, skryter Anastasiou.

RBK skal også ha kontaktet Kasper Hjulmand og Glen Riddersholm om den ledige jobben. I tillegg var Ronald de Boer i møte i Trondheim i juli. Samtidig er Rini Coolen naturligvis kandidat til å få fortsette.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «I samtaler med gresk trener» i forumet! Diskutér «I samtaler med gresk trener» i forumet!