Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Jeg skulle spille flere kamper enn i fjor
Skrevet av Thomas Karlsen, 10. september 2018, 21:48

Arild Østbø fikk vokte målet i elleve kamper i debutsesongen. Hittil i år har han bare fått fem opptredener.- Jeg gikk inn til sesongen med ei innstilling om at jeg skulle spille flere kamper enn i fjor, men det har ikke skjedd. Så jeg er ikke fornøyd, innrømmer Østbø overfor rbkweb.no.

Han har bare fått spille mesterfinalen og fire NM-kamper. André Hansen er klart førstevalg for fjerde sesongen på rad.

- Det er hard konkurranse. Han har vært outstanding hele sesongen, så det har ikke vært så lett å kjempe seg inn der, innrømmer reservekeeperen.

- Hvor lenge kan du bli sittende på benken?

- Det får vi ta en diskusjon på. Nå skjer det uansett ingenting før sesongen er slutt. Vi får ta en evaluering da. Men jeg vil spille kamper. Det er jeg fast bestemt på.

- Det er likevel mye som kan skje. Det kan komme skader, og han kan bli solgt. Plutselig kan jeg ta plassen.

I kveld voktet Østbø igjen buret i 3. divisjon, da RBK2 skuffet med 1-1 mot Tillerbyen. Reservelaget tok likevel inn ett poeng på serieleder Byåsen, som tapte på Steinkjer i helga.

- Jeg syns det var for mye slurv. Strengt talt kunne de ha hatt straffe igjen helt på slutten. Og de har en stor sjanse til. Så vi skal egentlig være glade for at det ble ett poeng i det hele tatt, mener Østbø.

- Det var en veldig dårlig 2. omgang. 1. omgang syns jeg vi styrer mye, sjøl om de får en stor sjanse. Det var i hvert fall heving fra sist kamp, men det er ikke godt nok.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg skulle spille flere kamper enn i fjor» i forumet! Diskutér «- Jeg skulle spille flere kamper enn i fjor» i forumet!