Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Ansetter trener innen 1. desember
Skrevet av Thomas Myren, 28. august 2018, 21:09

Rosenborg er for alvor i gang med å vurdere ulike motkandidater til Rini Coolen.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi skal ha ansatt trener innen 1. desember. Så kan det selvsagt skje tidligere også, forteller Ivar Koteng til Adresseavisen.

På styremøtet i går ble ei bruttoliste med både norske og utenlandske kandidater lagt fram. Vikartrener Coolen står på lista, som nå skal reduseres kraftig.

- Den skal ned til en nettoliste om ikke så lenge, og deretter skal vi begynne å jobbe med konkrete kandidater, forklarer Koteng.

RBK skal allerede ha kontaktet Kasper Hjulmand og Glen Riddersholm om den ledige jobben. I tillegg var Ronald de Boer i møte i Trondheim i juli.

- En trener må minst ha tre felt som han er god på: Han må være fagmann, leder og pedagog. På alle de feltene ønsker vi å bli bedre, sa Koteng da Kåre Ingebrigtsen ble sparket.

Rini Coolen vil gjerne gjøre vikariatet sitt om til fast stilling:

- Ja, selvfølgelig. Det er en toppjobb, og jeg nyter hvert sekund av den for øyeblikket. Det er fantastisk hvis jeg kan fortsette. Men hvis det ikke skjer, så aksepterer jeg beslutninga og går tilbake i rollen som akademisjef, sier nederlenderen til VG.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Ansetter trener innen 1. desember» i forumet! Diskutér «Ansetter trener innen 1. desember» i forumet!