Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Jeg er ikke så langt unna
Skrevet av Thomas Myren, 19. august 2018, 22:51

Anders Konradsen bidro fint som innbytter i Kristiansund og føler seg snart klar til å starte for første gang etter kneskaden.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

KRISTIANSUND (rbkweb.no): - Det kjentes OK ut i dag. Da var det deilig å få 45 minutter under beltet. Jeg satser på at toppformen nærmer seg. Det kjennes at man har vært to måneder ute. Man må ha litt kamptrening for å føle seg helt 100 igjen, innrømmer Konradsen, som skadet et sidebånd i kneet mot Vålerenga.

- Coolen har spekulert i om du bør spille RBK2-kamp før du starter på førstelaget igjen.

- RBK2 hadde kamp i går. Vi diskuterte om jeg skulle spille der eller ikke. Om jeg hadde spilt én omgang der, så hadde det vært helt fint. Men det ble bestemt at jeg skulle vær med her. Det ble i stedet én omgang her, og da er vi like langt. Jeg kjenner at det gjør mye.

- Er du i form til å kunne starte kamp igjen?

- Jeg er ikke så langt unna. Vi må se om det blir noen reaksjoner i kneet i morgen. Det har hatt en tendens til å være litt sånn. Det nærmer seg i hvert fall.

- Hva har du å si om 1. omgang?

- Det var nesten litt som forventet på en måte: Det er en tøff bortebane å komme til. Kristiansund kjempet hardt og gjør det som vi ventet. De klarer å få oss litt ut av stilen i førsteomgangen. Vi får en del brudd mot oss på egen halvdel, og de har mye dødballer med trykk. Vi kommer ikke helt ut av det. Det skal de ha ros for. Og så skal vi ha ros for at vi snur det i andreomgangen.

- Hva var oppdraget ditt da du kom inn?

- Det var først og fremst å utfordre ned langs sida og sette opp Issam. For der var det store rom. Det var rett og slett å løpe litt opp og ned.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Hva har du å si om situasjonen du scoret på?

- Det er vel Issam som drar seg ned. Han slår ballen til meg, og jeg skyter en gang med venstre. Det er mye klabb og babb før ballen kommer rett på innsida av foten. Det var selvfølgelig deilig å se den gå i mål. Det var ei scoring som står litt i stil med kampen!

- Det var viktig å følge opp da keeperen rotet.

- Ja, det er mulig å få seg mange mål når man er på rett plass! Det handler bare om å være der. Av og til kommer ballen bare sprettende rett på foten. Av og til ikke. I dag var man på riktig plass.

- Målet endret kampbildet?

- Det er klart. På 1-0 kan vi roe litt ned og kontrollere litt mer. Vi kan bestemme hvor mye sjanser som vi tar. Kristiansund må samtidig mer framover. Derifra og ut syns jeg vi taklet det bra. Og Issam gjør veldig mye med ei fin 2-0-scoring.

- Hva tenker du om det som møter dere på torsdag når Shkendija kommer på besøk?

- Jeg vet absolutt ingenting om dem. Vi skal sette oss ned og se på dem de nærmeste dagene. Sånn i utgangspunktet har man en følelse av at det bør være veldig gode muligheter til å ta oss forbi dem. Vi har en gyllen mulighet nå til en ny høst i Europa.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg er ikke så langt unna» i forumet! Diskutér «- Jeg er ikke så langt unna» i forumet!