Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Viktig for ham å få trygghet
Skrevet av Thomas Myren, 15. august 2018, 12:49

Morten Konradsen er solgt tilbake til Bodø/Glimt.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Glimt-retur for Morten Konradsen (13.08.18)
Morten Konradsen i Bodø (08.08.18)

- Han er fortsatt en ung spiller med stort potensial. Det er viktig for ham å få trygghet rundt situasjonen, slik at han får utviklet seg videre. Det blir vanskelig for ham her. Vi har hatt en diskusjon med ham om det, forteller Stig Inge Bjørnebye til rbkweb.no.

Den sportslige lederen mener at lillebroren til Anders Konradsen fikk utbytte av tida i Rosenborg, sjøl om han bare fikk ett år og elleve kamper.

- Han har fått håndtert skadesituasjonen, som har vært problematisk for ham i to år, påpeker Bjørnebye.

Midtbanespilleren sleit nemlig med langvarig belastningsskade da han ankom Lerkendal mot at Bodø/Glimt fikk utdanningskompensasjon på 500 000 kroner. Hans viktgste bidrag var som backvikar i fjor høst. Etter blant annet en god europaligakamp mot Zenit var han plutselig tilbake på U21-landslaget for første gang siden 2015.

I år ble det lite spilletid med tre minutter i serien mot Odd 2. påskedag. Etterpå fikk han bare spille mesterfinalen og tre cupkamper.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Viktig for ham å få trygghet» i forumet! Diskutér «- Viktig for ham å få trygghet» i forumet!