Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Beholder Ogbu - låner ut annen spiller?
Skrevet av Thomas Myren, 14. august 2018, 13:57

Igoh Ogbu er i øyeblikket utenfor eliteserietroppen til Rosenborg. Like fullt blir han værende på Lerkendal.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Utgangspunktet er at vi beholder ham nå. Han har spilt for to klubber denne sesongen og kan ikke spille for en tredje klubb. Så han blir her ut sesongen, slår Stig Inge Bjørnebye fast overfor rbkweb.no.

- Kan det skje at han bare blir påmeldt i e-cup og ellers må nøye seg med spill for RBK2?

- Ja, i praksis kan det være det. Han er nå ute av troppen til eliteserien - som den tiende, men vi er veldig tålmodige med ham, sier den sportslige lederen om nigerianeren som i vår var utleid til Levanger.

Eliteserieklubbene må ha ei fast liste på maksimalt 25 spillere mellom overgangsvinduene. Lista for høstsesongen blir altså spikret i morgen kveld, når sommervinduet stenger.

På lista kan det maksimalt være ni utenlandske spillere. Utlending i denne sammenheng er at man har spilt mindre enn tre sesonger i Norge mellom 12 og 21 år.

Etter kjøpene av Issam Jebali og Djordje Denic har Ogbu altså blitt skjøvet ut.

- Det kan jo endre seg i løpet av sesongen. Vi kan jo justere listene, kommenterer Bjørnebye - vel vitende om at det i så fall må skje i dag eller i morgen.

Rosenborg åpner nemlig for å leie ut én av de sju andre utlendingene. Det er usikkert om dette skjer.

Det er langt mer sikkert at Morten Konradsen er ferdig på Lerkendal etter bare ett år. Det meste tyder på at han returnerer til Bodø/Glimt.

- Han er i Bodø nå og diskuterer en overgang. Så får vi se om de blir enige. Det er flere som er interesserte i ham, røper Bjørnebye.

- Så det er flere mulige utfall for ham de neste dagene?

- Ja, men det må skje de nærmeste dagene.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Beholder Ogbu - låner ut annen spiller?» i forumet! Diskutér «Beholder Ogbu - låner ut annen spiller?» i forumet!