Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Det gir selvtillit
Skrevet av Thomas Myren, 10. august 2018, 14:57

På sjette forsøk fikk Anders Trondsen endelig sin første borteseier med Rosenborg i Europa.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

CORK (rbkweb.no): - Det ble som forventet med trykk fra Cork i begynnelsen. De ti første minuttene var de veldig "på" og presset høyt, men jeg føler at vi kom fint fra det, innleder Trondsen.

- Så er vi egentlig heldige og får et mål. Vi hadde ikke vært så mye over midtbanen. Vi scoret på den første sjansen som vi hadde, og det gir selvtillit. Samtidig viser vi at vi kan spille litt ball når vi er kalde nok i hodet.

- Selv om vi blir presset til tider, føler jeg at vi har god kontroll defensivt. De skaper ikke all verden.

- I 2. omgang hadde Cork likevel ballen mye.

- På 2-0 handler egentlig alt om ikke å slippe inn. Selv om de har litt ball, er det ikke så mye farligheter de kommer med. Jeg føler at vi stort sett har kontroll. Det virker litt mer farlig ettersom at publikum hoier og skriker så fælt. Det er på dødballer som de kan skape litt, men der er vi veldig solide. Det var en bra 2-0-seier!

- Artig at Levi endelig har begynt å score!

- Det er strålende! Det er fortjent fordi han gjør det på trening. Vi har egentlig bare gått og ventet på at det skulle komme i kamp.

- Hva blir viktig i hjemmekampen?

- Vi må gå ut i 100 og prøve å drepe muligheten. Får vi en tidlig scoring - som vi sikkert går for, er mye gjort. Da går vi for både 2-0 og 3-0.

- Har dere snakket om hvordan dere skal gjøre det med laguttaket mot Stabæk? Blir det rullering?

- Vi går inn for å stille med det beste mannskapet som vi har mulighet til til enhver tid. Vi skal vinne alle kamper som vi spiller, så vi går for tre poeng mot Stabæk.

- Tåler lysken din enda en kamp denne uka?

- Lysken min er stiv og "god" nå. Det merkes at jeg sliter med den. Jeg er ikke oppe i så mange makssprinter akkurat nå. Jeg er fornøyd med at jeg klarer å komme meg gjennom såpass mange minutter i dag. Så får vi se hvordan lysken responderer i morgen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det gir selvtillit» i forumet! Diskutér «- Det gir selvtillit» i forumet!