Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Det var perfekt!
Skrevet av Thomas Myren, 9. august 2018, 23:57

Jonathan Levi avgjorde kampen i Cork med to mål før pause.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

CORK (rbkweb.no): - Skal jeg være helt ærlig, så rekker man ikke å tenke så mye. Jeg får puste ut litt når jeg kommer tilbake på hotellet. Jeg føler det betyr mest for laget, forteller Levi.

- Vi var litt presset tilbake de første 20 minuttene, men så fikk vi scoringen. Da kunne vi puste ut. Det føltes bra.

- Fortell om målene dine!

- Jeg kan ikke si at det var meningen å ta "luke" på målvakten! Jeg ser at Birger kommer på venstrekanten. Jeg kommer litt seint, jeg skulle kanskje ha vært i boksen litt tidligere. Men det var bare bra at jeg kom litt senere, for ballen ble stusset videre. Jeg tar den ned og går umiddelbart til høyre. Etterpå vil jeg egentig slå den bakover, men så tenker jeg at jeg får prøve. Det blir scoring, så det var delig!

- På det andre målet vil jeg være ute til høyre, men så ser jeg at Vegar kommer bakom meg. Jeg møter ballen fra Marius og gir den på ett touch tiil Mike. Jeg går umiddelbart og får ballen tilbake fra ham. Så "krutade" jeg ballen i mål, som vi sier på skånsk.

- Hva betyr det?

- Man tar i alt som man kan! Ballen gikk stolpe inn, så det var perfekt!


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Målet var et fint punktum på en fin 1. omgang?

- Det var jo det. Det var litt vanskelig, men vi får målene. Vi har flere muligheter, og jeg skulle ha scoret et til.

- 2. omgang blir gjennomført fint.

- Vi gjør det vi skal. Jeg syns ikke at de har veldig store sjanser. De er farlige i boksen, men jeg syns ikke at André gjør noen store redninger. Jeg syns vi har kontroll på kampen.

- Hva tenker du om returkmapen?

- Man sier at 2-0 er det vanskeligste resultatet å ha. Man sier det kanskje mest i pausene, men nå er det pause mellom kampene. Men vi vet hva vi kan. Vi er sterke på hjemmebane, og jeg håper at så mye folk som mulig kommer til Lerkendal for å hjelpe oss!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det var perfekt!» i forumet! Diskutér «- Det var perfekt!» i forumet!