Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Veldig glade og stolte
Skrevet av Thomas Myren, 9. august 2018, 23:31

Rini Coolen var spesielt fornøyd med det første målet i Cork, som var innøvd.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

CORK (rbkweb.no): - For oss var det en veldig fin seier. Kampen ble litt som forventet. Vi var litt under press, men det håndterte vi, smiler Coolen etter 2-0-seieren.

- Hvis du ser på det første målet, så kom ikke det ut av det blå: I forrige uke jobbet vi nemlig med det. Det begynte med et innkast, og vi visste at det var mulig å skape litt rom ved å vende spillet til venstre. Det var sånn målet kom. Det er veldig flott når du snakker og arbeider med ting at det fungerer og at du scorer mål sånn. Vi var veldig glade og stolte over å lede 1-0.

- Kampen fortsatte, og vi måtte skape sjanser til å score nummer to, tre og forhåpentligvis fire. Vi fikk nummer to, som også var et fantatisk mål.

- Vi kunne ha vært mer presise på overgangsmulighetnene og angrepet mer. Vi må forbedre oss når vi har ballen sjøl.

- Det betyr mye for Levi å score to mål?

- Jonathan har gjort det bra de siste ukene. Han er en viktig spiller for oss, og vi vet at han kan gjøre sånne ting. Så det er ingen overraskelse. Han kan spille på begge vingene og sentralt. Han er kjapp og gjør det bra. Det er en laginnsats, men individuelt gjorde han en fantastisk kamp.

- Han har jaget mål siden i fjor sommer, og nå scoret han plutselig to.

- Det er flott! Det er derfor vi sender ham på banen.

- Det var en ganske profesjonell 2. omgang?

- Ja. Det er ingen enkle kamper på dette nivået. Du må gjøre det bra defensivt og være organisert. Du må håndtere det som kommer. Og det syns jeg guttene gjorde.

- Det er mange dødballer mot oss, men det visste vi kunne komme. Så vi har trent på det. Vi har sjøltillit på at vi kan forsvare oss i mot dem. Så jeg følte ingen frykt, for å være ærlig. Det har ingenting med motstanderen å gjøre, men om kvaliteten på vårt eget lag.

- Hva tenker du om returkampen om ei uke?

- Jeg ser fram til den. Jeg håper vi kan spille litt bedre når vi har ballen. Supporterne våre fortjener et høyere nivå enn i dag. Vi kan skape flere sjanser enn i dag. Det er noe som vi må forbedre.

- Men det var en spesiell kamp i dag på bortebane. Laginnsatsen var flott, og guttene arbeidet hardt.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Veldig glade og stolte» i forumet! Diskutér «- Veldig glade og stolte» i forumet!