Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Én omgang som ødelegger
Skrevet av Thomas Myren, 8. august 2018, 15:43

Rosenborg har landet i Cork. Spillerne har lært av forrige runde mot Celtic.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto


Cork City Football Club

Stiftet: 1984
Hjemby: Cork, Irland
Hjemmebane: Turners Cross
Kapasitet: 7485
Meritter: 3 serie- og 4 cupmesterskap
Europacup: statistikk
2017: seriegull og cupgull
corkcityfc.ie
Charterflyet fra Værnes kom fram klokka 15 norsk tid. Etter å ha blitt slått ut av mesterligakvalifiseringa, venter nå europaligakvalifisering.

Cork trakk vinnerloddet og fikk walkover i 2. runde etter å ha tapt 0-1 og 0-3 for Legia Warszawa i midten av juli. I mellomtida har hjemmelaget spilt og vunnet tre seriekamper - og topper tabellen.

For Rosenborg er Vegar Eggen Hedenstad tilbake etter å ha hvilt mot Ranheim på grunn av belastningsskade i ankelen. Pål André Helland er derimot fortsatt ute etter smell i hofte/lår.

RBK skal reise seg etter sammenlagttapet for Celtic.

- Isolert sett var prestasjonen ganske bra. Resultatet var ikke fullt så bra. Vi har ristet av oss den største skuffelsen, kommenterer Hedenstad til rbkweb.no.

- Hva var den store forskjellen på Rosenborg og Celtic?

- Jeg syns det var én omgang som ødelegger, og det er andreomgangen borte i Glasgow. Ellers er det egentlig tre omganger som vi kan være bekjente av.

- Hadde vi kommet hjem med et 2-1-utgangspunkt, ville det ha vært mye lettere. Jeg syns at hjemmekampen tidvis var veldig bra.

- Når vi imidlertid ikke scorer og ikke skaper nok store målsjanser, blir det vi litt tomme for energi. Vi klarer liksom ikke å holde trykket oppe hele tiden.

- Hvordan er det å være i gang med seriespill igjen?

- Det passer oss godt. Vi liker å spille mye kamper.

- Dere vil gjerne ta igjen Brann tidligst mulig?

- Selvfølgelig vil vi det. Samtidig vet vi at det er mange kamper og mange poeng å spille om, så det er ingenting som stresser oss. Men det er fint å få en fin start på høstsesongen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Én omgang som ødelegger» i forumet! Diskutér «- Én omgang som ødelegger» i forumet!