Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Morten Konradsen i Bodø
Skrevet av Thomas Myren, 8. august 2018, 11:34

Morten Konradsen er igjen vraket fra kamptroppen til Rosenborg mot Cork. Nå trener han i stedet med gamleklubben Bodø/Glimt.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Juniorspillerne Olaus Skarsem og Mikael Johnsen har vært foretrukket på benken i flere av de siste kampene - også før Rini Coolen tok over som trener. Kort sagt har ikke lillebror Konradsen særlig med tillit på Lerkendal i øyeblikket.

Mens lagkameratene klokka 12 flyr til Irland, var nordlendingen i formiddag med på Glimt-trening på Aspmyra.

- Morten er hjemme et par dager, og spurte om å få være med å trene med oss. Det synes vi er veldig hyggelig, og vi blir glade når spillerne som er ute har lyst til å være med på trening med oss, sier sportslig leder Aasmund Bjørkan til Avisa Nordland.

- Er han aktuell for lån?

- I utgangspunktet er han kun her på grunn av at han ikke er i troppen til europacupkampen, og benytter dermed sjansen til å trene med oss, svarer Bjørkan.

Morten Konradsen ble hentet fra nettopp Bodø/Glimt for 500 000 kroner i fjor sommer og skrev kontrakt ut 2020. Han har elleve kamper, derav én serie- og tre cupkamper i år.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Morten Konradsen i Bodø» i forumet! Diskutér «Morten Konradsen i Bodø» i forumet!