Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Det er for dårlig av oss
Skrevet av Thomas Myren, 11. juli 2018, 23:57

Rosenborg er nå nødt til å snu bortetap til sammenlagtseier mot Valur.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det er for dårlig av oss. Vi burde ha spilt ut denne kampen. Det hadde vært greit med 0-0. I stedet slipper vi dem til en 1-0-seier, som gjør det litt vanskeligere for oss på Lerkendal, konstaterer Kåre Ingebrigtsen overfor Viasat4.

- Vi snakket om det i pausen: "Skal de score på oss, så er det på en dødball eller et langt innkast. Unngå det og ta ut folk på dødballene." Det gjør vi ikke.

- Det er fryktelig unødvendig av oss. Vi blir utålmodige for å få det målet vi ønsker å få og spiller på oss fryktelig mye brudd i 2. omgang.

- Vi mangler presisjon og flere bevegelser. Vi løsner heller ikke et skudd fra 18-19 meter. Vi står der bortimot i 90 minutter.

- Vi spiller for mye inn i midten. Vi burde hatt indreløpere som hadde gått mer inn, bak dem. I dag ligger vi på forsida av dem. Når vi da heller ikke skyter, spiller vi på oss de bruddene som de får. De blir liggende og kontre på oss. Det var unødvendig i dag.

- Uansett må vi slå dette laget på Lerkendal. Ellers har vi ingenting i Champions League-kvalik å gjøre.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det er for dårlig av oss» i forumet! Diskutér «- Det er for dårlig av oss» i forumet!