Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Noe ekstra å få være med på
Skrevet av Thomas Myren, 11. juli 2018, 07:10

Even Hovland gleder seg til å ta fatt på ferden mot Champions League.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det blir artig. Jeg har vært med på det én gang før (med Molde), så man gleder seg. Gjennom en lang sesong er det noe ekstra å få være med på dette; få muligheten til å kvalifisere for seg for noe sånt, slår Hovland fast overfor rbkweb.no før åpningskampen mot Valur.

- Dere med landskamper og spill i større ligaer vil kunne bidra med viktig internasjonal erfaring i kampene?

- Det er litt ekstra når man skal ut i kvalik i Europa. Det er det ikke tvil om. Dette blir en god erfaring for alle - uansett hvordan det skulle gå. Det blir spennende å se hvor nivået ligger. Så får vi tar det deretter.

- Hva lærte dere mot Tromsø?

- Vi gjennomfører en god kamp utenom de siste ti minuttene, når de får seg scoring. Vi burde kanskje ha scoret et par mål til. Vi får mange brudd i førsteomgangen, som vi burde ha utnyttet litt bedre. Ungguttene, som kommer fra benken, trykker til og vil kjempe om en plass på laget.

- Etter en litt middelmådig start har vi klart å snu det. Vi er offensive i hodet og tør å stå opp. Vi får satse på at vi fortsetter trenden på onsdag og de neste ukene. Vi får bare holde formen oppe og levere i resten av sesongen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Noe ekstra å få være med på» i forumet! Diskutér «- Noe ekstra å få være med på» i forumet!