Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- En motstander som vi har veldig gode muligheter mot
Skrevet av Thomas Karlsen, 11. juli 2018, 00:07

Matthias Vilhjalmsson har sterk tro på avansement mot Valur.REYKJAVIK (rbkweb.no): - Jeg var veldig fornøyd da vi fikk denne trekningen. Det er godt å komme hjem og møte en motstander som jeg tror vi har veldig gode muligheter mot. Det passer veldig godt, syns Vilhjalmsson, som sjøl har bidratt med analyse av motstanderen i 1. runde av kvalifiseringa til Champions League:

- Jeg tror vi har fått et godt bilde av dem og hvordan de har spilt i denne sesongen og i tidligere oppgjør i Europa.

- Det er et godt lag som er organisert og jobber veldig hardt. Jeg forventer en tøff kamp i morgen. Jeg er veldig spent på våre vegne.

- Litt kjedelig ikke å kunne spille sjøl?

- Ja, men jeg er veldig vant til det nå. Jeg ser lyset i enden av tunnelen.

- Hvordan går det med opptreninga etter korsbåndskaden?

- Den fysiske formen er veldig god. Jeg begynner å score noen mål på trening - det er kjekt! Jeg føler framgang på hver eneste trening og at jeg nærmer meg. Så får du spørre fysioene og trenerne om når jeg får spille.

- Hvor langt unna kamp er du?

- I utgangspunktet var det 1. august, men jeg vet ikke om det kan bli pluss/minus noen uker. Det handler om styrken i lårmusklene. Vi får se.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- En motstander som vi har veldig gode muligheter mot» i forumet! Diskutér «- En motstander som vi har veldig gode muligheter mot» i forumet!