Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Bendtner sikker på å rekke VM
Skrevet av Thomas Myren, 30. mai 2018, 16:43

Nicklas Bendtner er optimist med tanke på lyskeskaden.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Bendtner blir undersøkt i Danmark (27.05.18)

- Jeg fikk en smell i lysken, men det kom ikke noe spesielt fram på skanningen på mandag, og det var riktig positivt. Det er 17 dager til vår første kamp, så det burde være god tid til å bli 100 prosent klar, sier Bendtner til Ritzau.

Rosenborg-spissen skadet seg da han løftet ballen i mål etter 69 minutter mot Brann. Samtidig ble scoringa som kjent feilaktig annullert for offside.

- Jeg kan merke at det er blitt bedre, det går framover hele tiden. Jeg kunne også godt gå ut og løpe nå, men det er bedre å gi det tid, så man ikke forhaster det. Så må det heller ta en dag eller to ekstra å bli helt klar, mener 30-åringen.

Det er uaktuelt å spille privatlandskamp mot Sverige på lørdag. Spørsmålet er naturligvis om Åge Hareide tar sjansen på å ta ut en halvskadet spiller på mandag.

- Jeg har ikke så mye å si til den deadlinen. Det er Åge som må ta en beslutning ut fra hvilke 23 spillere han gjerne vil ha med, kommenterer Bendtner.

Også Mike Jensen er med i bruttotroppen, som nå teller 27 spillere.

Peru, Australia og Frankrike er motstandere for Danmark i gruppe C 16., 21. og 26. juni.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Bendtner sikker på å rekke VM» i forumet! Diskutér «Bendtner sikker på å rekke VM» i forumet!