Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Vi får se hva som skjer
Skrevet av Thomas Myren, 8. mars 2018, 06:53

Anders Konradsen har fortsatt ikke forlenget den utgående kontrakten med Rosenborg.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg trives godt i Trondheim, men vi får se hva som skjer framover. Det er vel egentlig ikke så mye å kommentere akkurat nå om forhandlingene, hevder Konradsen overfor rbkweb.no.

Trolig ønsker han å avklare hvilke alternativer han har i utlandet før han eventuelt forlenger avtalen med Rosenborg. I fjor sommer avslo han et lukrativt tilbud fra Dinamo Zagreb.

- Fokuset nå er bare å holde kroppen ved like og komme godt i gang med årets sesong, slår bodøværingen fast.

- Man er selvfølgelig alltid litt spent før sesongen; hvordan det skal utarte seg. Det er ikke så godt å si. Vi har jobbet mye for oss sjøl i Abrahallen i vinter, så det blir spennende å se hvor vi står. Men jeg syns det ser bra ut. Vi har en sterk og bra tropp.

- Hvordan syns du samarbeidet med Trondsen fungerer på delvis nykomponert midtbane?

- Bra! Jeg syns han spiller godt. Det er en god spiller, og vi skal lære ham godt å kjenne. Så vi skal få en god relasjon.

- Hvordan oppsummerer du vinteren?

- Det har lugget litt i treningskampene, men det er naturlig når vi trener to økter dagen før kamp og er tomme. Vi har likevel fått greit utbytte. Vi har fått terpet offensivt mot lag som har ligget lavt. Vi har fått noen fine mål og jobbet med relasjonene. Det er litt å ta med seg.

- Begynner finspillet å nærme seg?

- Vi håper det. Det er klart at nå er alle stinne og tunge i beina av trening. Forhåpentligvis blir det enda litt mer sprut i beina inn mot seriestart.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi får se hva som skjer» i forumet! Diskutér «- Vi får se hva som skjer» i forumet!