Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Vil bli ferdig så fort som mulig
Skrevet av Thomas Myren, 21. februar 2018, 18:59

Rosenborg skal finne serieformen med tre treningskamper i Marbella. Første motstander er Krasnodar.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Etter å ha spilt fem kamper mot lokale lag fra 2. og 3. divisjon, reiste RBK til Spania i går. I morgen venter altså russisk motstand.

- Vi har gjort det som vi har planlagt hele veien. Vi har fått øvd oss på stor bane mens vi òg har trent mye, forklarer Kåre Ingebrigtsen til rbkweb.no.

Stefan Strandberg møter ikke gamle lagkamerater. Midtstopperen mister hele sesongen for Krasnodar på grunn av langvarig akillesskade.

For Rosenborg er Nicklas Bendtner tilbake i vanlig trening etter å ha trent alternativt i forrige uke med småplager i hofte og kne. Det gjenstår å se om dansken starter for ellers toppet lag.

- De kampene som er igjen nå betyr noe for oss. Det er ålreit, for da vet vi at det begynner å nærme seg seriestart, smiler Ingebrigtsen.

- Vi møter god motstand. Men vi vil bli så fort som mulig ferdig med det. Det er sesongstart snart, og det er det vi går og venter på.

- Det er ikke så jævla artig å være i Abrahallen. Vi vil heller komme oss på Lerkendal!

Avspark er klokka 16. Nettavisen og mange lokalaviser viser kampen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vil bli ferdig så fort som mulig» i forumet! Diskutér «- Vil bli ferdig så fort som mulig» i forumet!