Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Har følt meg klar det siste halvåret
Skrevet av Thomas Myren, 11. februar 2018, 20:45

Malte Amundsen mener overgangen fra Køge til Rosenborg er et riktig steg i karrieren.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Mine overveielser har vært at jeg gjerne ville ta et skritt som ikke var for stort, men hvor jeg trodde på at jeg på sikt ville komme til å spille en rolle. Så kom den her muligheten, og det syntes jeg lød helt fantastisk, for ellers har det vært for stort eller for smått, forklarer Amundsen til bold.dk.

Den nye venstrebacken debuterte mot Byåsen på onsdag. Ventelig får han spille nye 45 minutter mot Stjørdals-Blink i morgen.

- Jeg har fått et godt førsteinntrykk. Det er en riktig stor klubb, selvfølgelig mye større enn den jeg kommer fra. Jeg er blitt tatt riktig godt i mot av både lagkamerater og alle i klubben, skryter Amundsen.

- Det kunne også ha vært en mulighet å dra til en dansk klubb, men det her føltes bare mer riktig, og magefølelsen var bare supergod hele veien igjennom.

- Jeg føler det er et skritt opp, men et sted hvor jeg kan gagne klubben på et tidspunkt. Selvfølgelig er der noen ting jeg skal venne meg til. Jeg flytter hjemmefra for første gang, og jeg skal finne meg til rette, men jeg har det siste halve året følt meg klar.

- Neste mål for meg er å jakte fast spilletid. Nå skal jeg først finne meg til rette, men ellers handler det om å ta alle de spilleminuttene som jeg kan få i starten, og så bite meg fast på et tidspunkt, smiler Malte Amundsen.

Avpark i Abrahallen er klokka 18. adressa.no sender kampen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Har følt meg klar det siste halvåret» i forumet! Diskutér «- Har følt meg klar det siste halvåret» i forumet!