Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Jubileumsfilmen og ny bok i salg
Skrevet av Thomas Myren, 20. desember 2017, 22:23

Filmhyllesten «Mer enn et fotballag» og boka «Rosenborg fra 0 til 100» rakk akkurat innspurten av julehandelen.Adventspremiere for jubileumsfilmen (22.11.17)

12. desember var det kinopremiere i Trondheim for dokumentarfilmen i anledning 100-årsjubileet til Rosenborg Ballklub. Billettsalget har vært godt, og det blir fortløpende satt opp nye forestillinger.

Max viste en 45 minutter kortere TV-utgave som opptakt til sesongavslutninga mot Vardar 7. desember.

Nå er det også mulig å kjøpe fimen på Blu-ray. Den selges enten separat eller sammen med boka «RBK fra 0 til 100» signert tidligere RBKweb-journalist Marius Dahl.

- Marius er et levende leksikon. Jeg trodde sjøl at jeg husket mye, men jeg blir fullstendig knust! Han sitter og forteller resultater og målscorere i enkeltkamper fra tidlig 90-tall. Han har satt seg ned og funnet 100 ting som Kåre (Ingebrigtsen) ikke vet om Rosenborg, smiler filmregissør Emil Tanem.

Filmen og boka er i salg hos RBK-shop og flere bokhandlere i Trondheim. Det er også mulig å bestille gjennom Vipps ved å søke på «Rosenborg-film».


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Jubileumsfilmen og ny bok i salg» i forumet! Diskutér «Jubileumsfilmen og ny bok i salg» i forumet!