Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Jeg håper å komme tilbake en dag
Skrevet av Thomas Karlsen, 6. desember 2017, 23:30

Milan Jevtovic er fornøyd med tida som Rosenborg-spiller.SKOPJE (rbkweb.no): - Dette var min siste trening, og i morgen er det min siste kamp. Jeg ønsker Rosenborg alt vel. Jeg håper å komme tilbake en dag - og kanskje spille Champions League eller Europa League, smiler Jevtovic.

Serberen har denne sesongen vært leid inn fra Antalyaspor. Trolig blir han bare reserve i juleavslutninga mot Vardar.

- Dette er de beste folkene! Hver dag har de hjulpet meg - helt siden den første dagen, da jeg kom. Jeg vil si takk til alle - folkene i klubben og lagkameratene. Dette har vært et viktig år for meg. Jeg vil også si takk til fansen for all støtte. Jeg vil aldri glemme Rosenborg og Trondheim, som alltid vil være i hjertet mitt. Men sånn er fotball.

- Er du fornøyd med sesongen?

- Jeg og Jacob har alltid snakket om tre trofeer på ett år, men vi tapte i cupen. Jeg er veldig fornøyd med å vinne serien og supercupen. Jeg fikk være med på å spille kvalifisering til Champions League for første gang i karrieren, og jeg fikk også spille Europa League. Jeg er veldig fornøyd med denne sesongen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg håper å komme tilbake en dag» i forumet! Diskutér «- Jeg håper å komme tilbake en dag» i forumet!