Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Det er masse å glede seg til
Skrevet av Thomas Myren, 4. desember 2017, 07:15

Mike Jensen er snart klar for juleferie, men Rosenborg-kapteinen ser allerede fram til en ny sesong med VM som tidlig høydepunkt.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det er masse å glede seg til i oppstarten. Det ligger noe fram i tid for noen av oss, blunker Jensen, vel vitende om at Norge fortsatt er utenfor det gode selskap.

At Danmark møter Australia i gruppespillet gjør VM ekstra spesielt for lagkapteinen, Nicklas Bendtner og Alex Gersbach, som alle håper å bli tatt ut i sine respektive tropper.

Danmark og Sverige spiller privatlandskamp i Abu Dhabi allerede 11. januar. Begge landslagene vil da stilte med spillere fra nordiske klubber. Kanskje er også Jacob Rasmussen aktuell for å prøve seg da.

- Det er alltid spennende å komme i gang igjen. Nå på slutten går man og ser litt fram mot ferien, men så snart man har hatt ferie i ti-tolv dager, så kribler det i føttene, smiler Jensen.

- Man har lyst til å spille fotball igjen. I pre-season er det masse tøffe treninger og masse spill med ballen på trening. Det blir deilig!

- Forsesongen blir én måned kortere enn i år.

- Det gjør den, så vi må knalle på. Det gjelder også for folk å gjøre sitt hjemmearbeid i ferien. Det er en fin filosofi til Kåre: Hvis du har løpt i ferien, går vi hurtigere i gang med å spille fotball på trening - og det vil man jo gjerne. Så det kan være en liten motivasjon i ferien.

- Hvordan blir det å avslutte mot Vardar?

- Det går mot slutten, og du ser det litt på folk: Det er begrenset med energi igjen. Vi har en del skader, som er typisk for slutten av sesongen.

- Men nå skal vi fullføre skikkelig, og så skal vi ta en velfortjent ferie. Det har vært et langt år. Vi kan godt være tilfredse når vi avslutter.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det er masse å glede seg til» i forumet! Diskutér «- Det er masse å glede seg til» i forumet!