Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Toppscoreren skal være fra Rosenborg!
Skrevet av Thomas Myren, 26. november 2017, 00:06

Nicklas Bendtner står med 19 mål før serieavslutninga mot Odd.

VS.


- Når vi vinner serien, har vi en bra mulighet til å ha toppscoreren. Ohi (Omoijuanfo) har gjort en fantastisk sesong, men toppscoreren skal være fra Rosenborg! smiler Kåre Ingebrigtsen til rbkweb.no.

Bendtner har før siste serierunde to mål mer enn Stabæk-spissen, som reiser til Stavanger for å møte Viking. Rosenborg har en del skader, men gjør trolig ikke mange endringer på laget etter 0-1-tapet for Real Sociedad.

- Vi hviler ikke noen. Vi tenker på å vinne kampen. Vi har fokus på å være gode. Forhåpentligvis er vi så gode at Nicklas får scoret et mål eller to, kommenterer Ingebrigtsen.

Dersom Bendtner blir skytterkonge, blir han den tredje på rad fra RBK. Alexander Søderlund scoret 22 mål i forfjor, mens Christian Gytkjær stanset på 19 fulltreffere i fjor.

- Problemet er at de forsvinner. Vi klarer aldri å holde på på en i to sesonger. Det er det som er utfordringa med å ha toppscoreren, konstaterer treneren.

Heldigvis virker Bendtner å trives så godt i Trondheim at han blir værende - i hvert fall fram til sommeren.

Både måljegeren og lagkameratene får forresten en del fri i neste uke - i forkant av sesongavslutninga mot Vardar.

- Vi spiller søndag. Så er det fotballgalla på mandag. Vi trener onsdag, torsdag og fredag. Så har vi fri lørdag og søndag, forteller Kåre Ingebrigtsen, som sjøl kan bli kåret til årets trener for første gang.

Avspark i Skien er klokka 18. Eurosport Pluss 1 viser kampen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Toppscoreren skal være fra Rosenborg!» i forumet! Diskutér «- Toppscoreren skal være fra Rosenborg!» i forumet!