Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Hansen gir seg på landslaget
Skrevet av Thomas Myren, 23. november 2017, 22:16

André Hansen er ikke motivert for å fortsette å slite benken som reserve for Norge.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det har vært fem og et halvt fine år på landslaget, men jeg har aldri vært i nærheten av å være i en diskusjon om å få spille. Å være på landslaget tar mye tid, jeg begynner å bli eldre og trenger hvile for å skåne kroppen. Frem til jeg eventuelt får motivasjonen tilbake, og Lars Lägerback ønsker å ta meg med, har jeg tatt en pause, sier Hansen til Nettavisen.

Siden landslagsdebuten i 2013 har Rosenborg-keeperen stort sett vært tredjevalg bak Rune Jarstein og Ørjan Nyland. Han valgte å melde skadeforfall til VM-kvalifiseringskampene mot San Marino og Nord-Irland i oktober.

Før uttaket til privatlandskampene i Makedonia og Slovakia tidligere i november ga han beskjed til Norges Fotballforbund om at han gir seg.

- Jeg har vært med i en god del år og og føler meg mett av hele greia. Jeg er et konkurransemenneske, men har ikke et problem med å akseptere at jeg sitter på benken. Det skal jeg tåle, og det tåler jeg, men over tid, når man ikke blir vurdert som god nok, valgte jeg til slutt å prioritere annerledes. Jeg har en familie hjemme jeg vil være sammen med, og jeg har vært nok borte med Rosenborg. Jeg valgte til slutt å sette strek, slår den snart 28 år gamle sisteskansen fast.

Dermed blir André Hansen stående med tre landskamper - den siste som innbytter mot Finland i mars i fjor.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Hansen gir seg på landslaget» i forumet! Diskutér «Hansen gir seg på landslaget» i forumet!