Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Flau over innsatsen vår
Skrevet av Thomas Myren, 5. november 2017, 22:17

Seriemesterskapet ble markert med tap i Ålesund, da Rosenborg datt helt sammen.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det er sjeldent jeg er flau over innsatsen vår, men i dag er jeg det. Vi har en haug med supportere som kjører seks-sju timer for å komme hit på kamp, og så stiller vi opp med dette. Det er ikke i nærheten. Jeg tror vi må tilbake på treningsfeltet, sier Kåre Ingebrigtsen til Eurosport.

Etter en veldig slapp 1. omgang fikk Nicklas Bendtner et halvbillig straffespark, som han sjøl scoret på. Men i løpet av sju minutter snudde Aalesund til sin første seier på 14 kamper og tok over kvalifiseringsplassen fra Sogndal.

- Vi har ingen unnskyldninger. Vi må gå i oss sjøl. Vi snakker om at vi skal gjenskape det vi gjorde på torsdag, men når vi ikke orker å flytte beina og plutselig tror at vi har blitt så inni granskauen gode, så funker det ikke. Vi må springe, vi òg. Aalesund ville mye mer enn oss. Da fikk de de målene som de trengte, konstaterer Ingebrigtsen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Flau over innsatsen vår» i forumet! Diskutér «- Flau over innsatsen vår» i forumet!