Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Det er helt strålende
Skrevet av Thomas Myren, 6. oktober 2017, 20:51

Rosenborg er fornøyde med utbyttet de utlånte spillerne får i 1. divisjon.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Julian Faye Lund (Levanger), Erlend Reitan (Bodø/Glimt) og Sivert Solli (Elverum) er alle førstevalg i sine respektive klubber.

- Viktigheten av å ha dem der, er at de får spille. Så det er helt strålende, sier Kåre Ingebrigtsen til rbkweb.no.

Etter hvert må Rosenborg bestemme om trioen neste sesong skal returnere til Lerkendal, bli der de er eller finne andre klubber til dem.

- Vi har fulgt dem, og så får vi se. Vi skal prate med dem, slår Ingebrigtsen fast.

- Det blir typisk ved juletider?

- Ja, å ta det nå blir for tidlig.

Solli har utgående kontrakt, og han kan fritt skrive under for annen klubb - uavhengig av hva RBK til slutt ønsker. Elverum rykker etter all sannsynlighet ned, noe som gjør forlenget opphold i Østerdalen mindre forlokkende for Solli.

Bodø/Glimt er i motsatt situasjon etter opprykket. Spørsmålet der er kanskje mer i retning om de tør å satse på uerfarne Reitan som høyreback i eliteserien - dersom spiller og RBK ønsker at han skal bli værende der.

- Vitsen med å dra til Bodø er at de spiller sånn som oss, fører kamper og er et vinnende lag. Erlend har fått være med på å skaffe seg erfaring fra dette, kommenterer Ingebrigtsen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det er helt strålende» i forumet! Diskutér «- Det er helt strålende» i forumet!