Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Vi skal finne ut hvor gode vi er
Skrevet av Thomas Myren, 13. september 2017, 20:39

Rosenborg ser fram til å innlede europaligaen mot Real Sociedad.

VS.


- Vi kommer hit med senkede skuldre. Nå har vi seks kamper foran oss, der vi skal finne ut hvor gode vi er, smiler Kåre Ingebrigtsen.

Real Sociedad er sammen med Zenit klare favoritter i gruppe L, der Vardar er siste lag.

- Vi ønsker å være den ubehagelige klubben som skal ødelegge for de to som er veldig sikre på at de går videre, slår Ingebrigtsen fast.

Åpningskampen i San Sebastian blir en ordentlig utfordring.

- Vi skjønner og forstår at i perioder må vi forsvare oss - enkelte ganger kanskje lavere enn det vi har lyst til. Men vi har lært at det òg er et godt utgangspunkt for å kontre, kommenterer treneren.

- Vi må i perioder stå høyere. Nå handler det ikke om å få et bortemål eller å skape et godt resultat. Nå handler det om å få med seg ett poeng eller tre. Vi må oftere høyere opp og tørre å utfordre dem.

For ti år siden var Kåre Ingebrigtsen sylfersk hjelpetrener til Trond Henriksen da Rosenborg slo Valencia i "Miraklet på Mestalla".

- Det var en kamp der vi traff veldig bra med det meste og hadde en maks dag. Det må vi nok ha i morgen òg, skal vi få med oss et resultat, tror Ingebrigtsen.

- Når vi reiser for å møte spanske lag, må vi treffe ordentlig. Vi har vist at vi treffer oftere nå enn det vi har gjorde tidligere, så muligheten og sjøltilliten er langt større. Jeg tror vi har større tro i dag enn det vi hadde kvelden før vi skulle møte Valencia.

Det er stor sjanse for at laget mot Strømsgodset får fornyet tillit torsdag kveld. Det betyr i så fall at Milan Jevtovic har ristet av seg lårhøna og at Samuel Adegbenro igjen blir innbytter.

- Han er best når han kommer inn! blunket treneren under pressekonferansen på direkte spørsmål om nigerianeren, som har levert fire mål på tre innhopp.

Avspark på Anoeta er klokka 21.05. Max sender kampen.

Forventet Rosenborg-lag:
André Hansen

Vegar Hedenstad - Tore Reginiussen - Jørgen Skjelvik - Birger Meling

Mike Jensen - Marius Lundemo - Anders Konradsen

Milan Jevtovic - Nicklas Bendtner - Yann-Erik de Lanlay


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi skal finne ut hvor gode vi er» i forumet! Diskutér «- Vi skal finne ut hvor gode vi er» i forumet!