Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Jeg er ikke helt tilfreds ennå
Skrevet av Thomas Myren, 10. september 2017, 22:35

Nicklas Bendtner la grunnlaget for seieren over Strømsgodset med sitt sjette mål på sju seriekamper.

Den store dansken har virkelig funnet scoringsformen og har nå totalt ti seriemål.

- Det er godt. Jeg er ikke helt tilfreds ennå, jeg ville personlig gjerne ha scoret noen flere. Men jeg er glad for å score og for å være på et lag hvor vi vinner og kjemper om mesterskapet, smiler Bendtner til Eurosport.

- Vi har nådd vårt ene mål, å komme inn i Europa League. Nå handler det om eliteserien. I dag gjorde vi det godt, og forhåpentligvis kan vi fortsette med det.

- Hvordan oppsummerer du seieren over Strømsgodset?

- Det er viktig. Til å starte med spilte vi ikke så godt som vi vil - vi spilte langsomt. Etter at vi scorer 1-0, kommer det mer ro. Vi får mer styr på spillet, og vi spiller bedre. Vi får sjanser til å gjøre både tre og fire mål.

- Det var en fin innsats i dag - spesielt etter (landskamp)pausen. Mange har vært borte, så vi måtte finne hverandre igjen.

- Hvor godt er det å beholde luka øverst på tabellen?

- Det er utrolig viktig. Det er kamper som vi burde ha vunnet, som vi ikke har fått poeng i. Men de kampene som har vært vanskelige, har vi vunnet. Det er deilig om vi også kan vinne de kampene som vi forventer å vinne. Vi har ni kamper igjen. I verste fall må vi vinne alle. Vi må bare klyve på.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg er ikke helt tilfreds ennå» i forumet! Diskutér «- Jeg er ikke helt tilfreds ennå» i forumet!