Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Vilhjalmsson først tilbake neste år
Skrevet av Thomas Myren, 6. september 2017, 16:24

Kneskaden til Matthias Vilhjalmsson er langvarig.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Vilhjalmsson skadet kneet (05.09.17)

- Det var veldig kjedelig å bli skadet nå. Jeg mener selv dette har vært min beste sesong som fotballspiller, og jeg gledet meg til å bidra i Eliteserien og Europa League i høst, sier Vilhjalmsson til rbk.no.

Fem minutter ut i treningskampen mot Strindheim skadet han høyrekneet etter å ha kommet i klem mellom to andre spillere.

Det totale skadeomfanget er fortsatt ikke avklart, og det er også usikkert om han trenger operasjon. Likevel regner Rosenborg altså med at islendingen mister resten av sesongen.

- Jeg har lyst til å bli trener etter at spillerkarrieren er over. Og da kanskje jeg kan bruke skadeperioden på å komme tettere på trenerteamet og lære noe underveis. I tillegg kommer jeg selvfølgelig til å støtte resten av spillergruppa i de viktige kampene som kommer fremover, forteller Vilhjalmsson.

Til tross for at han bare har vært reserve, har han denne sesongen imponert med 16 mål på 29 kamper, derav sju mål på 18 seriekamper.

Mot Strindheim tok Samuel Adegbenro over som midtspiss da lagkameraten måtte ut. Trolig blir nigerianeren vikar også utover høsten om/når Nicklas Bendtner trenger hvile.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Vilhjalmsson først tilbake neste år» i forumet! Diskutér «Vilhjalmsson først tilbake neste år» i forumet!