Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Vi tok foten av gassen
Skrevet av Thomas Myren, 27. august 2017, 23:00

Vålerenga påførte Kåre Ingebrigtsen hans første tap i cupen som Rosenborg-trener.

- De første 20 minuttene var det klasseforskjell. Men vi tok foten av gassen. Vålerenga er et godt fotballag, og de spiste seg inn i kampen, konstaterer Ingebrigtsen, som altså var ubeseiret i NM i over tre år.

- De utlignet før pause.

- Innenfor 16-meteren er det alltid en fare for ballen kommer borti noen og går inn, og det gjorde den.

- Hvordan syns du 2. omgang utviklet seg?

- Vi har stort sett ballen hele tida. De ligger bare og pooler inn ballen bak oss. Så får de et bra angrep og et godt innlegg. Han (Henrik Kjelsrud Johansen) kommer først på innlegget. Både før og etter har vi full kontroll.

- Men de store sjansene manglet.

- Vi har ballen veldig mye på siste tredjedel av banen, men vi klarer ikke helt å skape de enorme mulighetene. Birger kommer mye rundt, men han er venstrefotet. Så du mister litt rytme. Men Birger spiller meget bra som høyreback i dag.

- Hva har du å si om Trondsen i hans første kamp på sentral midtbane?

- Trondsen gjør en bra match. Han finner seg mer og mer til rette i den rollen, det så du utover matchen. I 2. omgang styrer vi spillet, og han slår både lange baller og trær baller gjennom. Det blir bra!

- Er han best sentralt?

- Det er litt i forhold til motstanderen. Når vi står og styrer spillet slik som vi gjør i 2. omgang, er han en veldig bra spiller. Anders skal få gjøre rollen slik som han løser den best.

- Men han klarer seg òg veldig bra som indreløper. Vi har gode midtbanespillere, så han vil spille indreløper i perioder.

- Hva skiller ham fra Konradsen og Lundemo?

- Det er ikke så mye som skiller, men han er mer framoverrettet. Ellers har de mye av de samme ferdighetene.

- Hvorfor var ikke Lundemo i troppen i dag?

- Han er syk.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi tok foten av gassen» i forumet! Diskutér «- Vi tok foten av gassen» i forumet!