Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Det svartnet helt i et par sekunder
Skrevet av Thomas Myren, 12. august 2017, 20:49

Etter 85 minutter stanget Anders Konradsen Rosenborg til seier over Molde.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

MOLDE (rbkweb.no) - Det er jævlig deilig - helt sykt! Det er fortjent, enkelt og greit, smiler Konradsen.

- Molde lykkes egentlig med kampplanen sin og får et tidlig mål, og kan ligge bak, kjøre kontringer og gjøre det ekkelt for oss. Men vi beholder roen, maler på og har ballen 70 prosent av tida.

- Det er bare et spørsmål om tid før det sprekker opp når vi er såpass tålmodige, vender spillet og ruller rundt dem. Vi kommer til muligheter, og 2-1 er et riktig resultat.

- Hva har du å si om målet til Bendtner?

- Det er nesten sånn at at jeg ikke tror det jeg ser, for det er så jævla bra! Det er ren klasse med utsida av foten og opp i krysset. Det er ikke mange som gjør det. Det er bare å gratulere med fantastisk mål.

- Og så scoret du.

- Det er corner, og som vanlig har Matti assist når jeg scorer mål. Han header ballen inn igjen, og jeg bare forlenger den inn i nota.

- Hvordan var følelsen?

- Det svartnet helt i et par sekunder. Det er så jækla deilig at det er vanskelig å beskrive. Man er pinne stiv og sliten på det tidspunktet av kampen, men allikevel flyr man ut til hjørneflagget, jubler og skriker og bare er helt tulling! Det er bare sykt deilig!

- Dere hektet av Molde i gullstriden.

- Det er godt! Vi har dem der vi vil ha dem nå. Det er vel ti poeng? Det syns jeg er bra. Det skal være veldig, veldig vanskelig for dem å ta oss igjen i år.

- Sarpsborg ligger i mellom.

- Det er et godt lag, men vi får bare skite i hva de gjør. Vi får se på oss sjøl, fortsette å vinne kamper og ta poeng!

- Nå har dere lagt et godt grunnlag for resten av serien.

- Ja, vi har et godt utgangspunkt på toppen av tabellen foran høstsesongen. Det blir mange tøffe kamper mot lag under oss, så det er fint.

- Dere har dessuten fire seiere på rad mot Molde, som hadde overtaket innbyrdes i mange år.

- Det er deilig. Vi har dem der vi vil ha dem psykologisk med tanke på at vi har slått dem fire ganger på rad. Vi får bare håpe at det fortsetter!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det svartnet helt i et par sekunder» i forumet! Diskutér «- Det svartnet helt i et par sekunder» i forumet!