Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Uten Reginiussen og Helland
Skrevet av Thomas Myren, 11. august 2017, 16:02

Verken Tore Reginiussen eller Pål André Helland trente før avreise til Molde.

VS.


- Jeg har ikke noe å si, svarte Kåre Ingebrigtsen hemmelighetsfullt på spørsmål om skadestatus for nøkkelspillerne.

Mens Reginiussen tidligere i uka var optimistisk med tanke på friskmelding etter lårskaden han fikk i Skottland, var Helland innbytter mot Celtic og i startoppstillinga mot Kristiansund etter lyskestrekk mot Dundalk. Han gikk rundt med ispose på leggen etter sistnevnte kamp.

Helland trente heller ikke tidligere i uka og sto over cupkampen mot Jerv. Det er uklart om det er lysken eller leggen som plager ham (mest) nå.

Alternativt kan det være sånn at Rosenborg først og fremst sparer duoen til møtet med Ajax i europaligakvalifiseringa på torsdag.

Lagkameratene fikk etter treninga beskjed om bussavgang til Molde om 20 minutter, og ingenting tyder på at Reginiussen og Helland dukker opp fra intet.

Dermed blir laget mot Molde trolig det samme som i returkampen mot Celtic:

André Hansen

Vegar Hedenstad - Johan Bjørdal - Jørgen Skjelvik - Birger Meling

Mike Jensen - Anders Konradsen - Fredrik Midtsjø

Milan Jevtovic - Nicklas Bendtner - Yann-Erik de Lanlay

De resterende spillerne på den lette treninga var Arild Østbø, Jacob Rasmussen, Alex Gersbach, Marius Lundemo, Jonathan Levi, Matthias Vilhjalmsson, Mushaga Bakenga, Morten Konradsen og Erik Botheim. Trolig blir de to sistnevnte ikke med i kamptroppen.

- Vi reiser en dag før, får forberedt oss godt og slappet av. Så blir det stor stas! kommenterer Ingebrigtsen.

- Hvilken sjøltillit tar dere med etter tre seiere på rad mot Molde?

- Vi husker de siste kampene vi har spilt mot dem - og det gjør vel de òg! Vi har bra sjøltillit: Vi fikk det etter at vi var der i fjor og var klart bedre enn Molde.

- Vi har vært i bra form i det siste og spilt gode kamper. Vi er sterke i troa på at vi skal reise til Molde og få med oss tre poeng.

- Dere beviste mot Kristiansund at målformen i serien er holdt ved like.

- Ja, vi er solide defensivt og har skapt bra med målsjanser. Vi scorer mye mål, så vi håper det blir en artig og offensiv match i Molde. Så får vi se hvem som har dagen.

- Hjemmekampen i april ble nesten avgjort etter ni minutter. Så fort får dere ikke 2-0 i morgen?

- Nå vet man aldri, men i utgangspunktet blir det jevne matcher. Marginer og litt flaks teller med. Vi er forbredte på at det blir en jevn batalje.

Avspark på Aker stadion er klokka 18. Eurosport Norge sender kampen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Uten Reginiussen og Helland» i forumet! Diskutér «Uten Reginiussen og Helland» i forumet!