Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Kan ikke alltid gi de andre lagene et mål
Skrevet av Thomas Karlsen, 9. august 2017, 23:07

Rosenborg har ikke scoret først i noen av de fem cupkampene den siste måneden.GRIMSTAD (rbkweb.no): I stedet har Dundalk, Celtic og Jerv alle tatt ledelsen.

- Det kan være tilfeldigheter eller inngangen til kamp. Jeg vet ikke. Vi må prøve å få det bort, for vi kan ikke alltid gi de andre lagene et mål. For da blir det tøft for oss, innser Matthias Vilhjalmsson.

- Det var ikke snakk om undervurdering i dag?

- Nei, vi visste akkurat hva vi skulle forvente. Jerv har vært i veldig god form i det siste og har noen gode enkeltspillere. Så vi var forberedte på det.

- Men Jerv gjør det vanskelig for oss. De er fysisk sterke og et godt lag. Så det var ikke bare å komme hit og kjøre over dem. Målsettingen var å komme videre, det var det viktigste.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Dere vant og du ble matchvinner. Hvor godt fornøyd er du?

- Sånn passe godt. Vi burde ha drept kampen tidligere for vi skaper nok sjanser. Vi tar noen dårlige valg og var ikke effektive nok.

- Du står nå med åtte mål på fire cupkamper.

- Det er fint. Det burde ha vært flere, syns jeg.

- Fortell om scoringa.

- Yanni utfordrer én mot én. Det som er så godt med Yanni er at han kan gå både til høyre og venstre: Han har like gode innlegg med venstre- og høyrebeinet. Så det var et klasseinnlegg. Jeg tok et godt løp på bakre stolpe. Heldigvis gikk ballen i tverrligger, ned og inn. Det var en bra scoring!

- Skulle du hatt straffe da drakta revnet i 1. omgang?

- Det var en veldig tøff fight der inne. Når den revner så mye, antyder det at det var straffe. Men det skjer mye i boksen på dødballer, så dommerne kan ikke se alt.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Kan ikke alltid gi de andre lagene et mål» i forumet! Diskutér «- Kan ikke alltid gi de andre lagene et mål» i forumet!