Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Vi må tørre mer enn det vi har gjort
Skrevet av Thomas Myren, 14. juli 2017, 22:21

Rosenborg reiser til Sogndal med håp om å prestere godt i en hel bortekamp.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det er ikke lenge siden vi spilte mot dem, men det kommer sikkert til å bli en litt annen kamp enn her, hvor de la seg lavt. De kommer sikkert til å komme ut i hundre med stort trykk - litt som Dundalk i Irland. Det blir noe som vi må håndtere om det skal bli seier, innleder Marius Lundemo, som er kandidat til å starte på et noe reservepreget lag.

- Hva som skal til for å håndtere et sånt trykk fra start bedre enn på onsdag?

- Vi må være akkurat like selv: Trykke til i duellene og være "på". Tar vi krigen og får satt i gang spillet vårt, er det gode muligheter.

- Dere har ikke borteseier siden i Sarpsborg.

- Det har jeg faktisk ikke tenkt på. Da er det helt klart på tide med en ny en. Vi har slitt litt på bortebane i det siste, så det er på tide å levere en ny god bortekamp.

- Er det noen fellesnevner som gjør at dere ikke har vunnet borte?

- Det er jo vanskeligere på bortebane, men jeg har ikke noe godt svar på det. Vi må bare tørre enda mer enn det vi har gjort. Vi må være 100 prosent skjerpet gjennom en hel match. Hadde vi vært det mot Kristiansund, hadde vi vunnet der. I stedet var det en periode der vi skrudde helt av og slapp inn mål. Hvis vi klarer å være "på" en hel kamp, skal vi klare å vinne.

- Dere har lært av det som skjedde i Kristiansund?

- Ja, vi har gjort det. Sover man i et par minutter, kan det bli mål. Så det må vi ikke gjøre.

- Konradsen er tilbake fra leggskaden. Det betyr at kampen om å spille på midtbanen er enda tøffere.

- Det er det helt klart. Jeg får egentlig bare kjempe og vise meg fram på trening. Og så håper jeg å få spille. Det er ikke noe gøy å sitte på benken, så jeg får holde meg skadefri og være klar når jeg får sjansen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi må tørre mer enn det vi har gjort» i forumet! Diskutér «- Vi må tørre mer enn det vi har gjort» i forumet!