Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Jeg er primært indreløper
Skrevet av Thomas Karlsen, 14. juli 2017, 22:18

Fredrik Midtsjø har blitt flyttet fram som venstreving i de siste kampene.- Det går helt greit. Så klart er jeg primært indreløper. Jeg føler jeg får mer ut av ferdighetene mine der, men jeg får spille og føler at jeg gjør det greit på vingen òg. Det har ikke vært noe problem, sier Midtsjø, som har blitt "ofret" for å gi plass til Matthias Vilhjalmsson på midtbanen.

- Føler du at du har fått vist deg fram offensivt?

- Litt i hvert fall. Jeg har litt å gå på; det siste lille for å få litt mer målpoeng. Men som lag begynner vi å se bra ut. Ting sitter litt bedre: Vi skaper flere sjanser og scorer flere mål. Det viser bare de siste kampene i eliteserien; vi har elleve mål på de tre siste.

- Hvordan blir det å møte Sogndal?

- Det blir nokså det samme som mot Dundalk: Det blir en fight. Jeg husker fra fjor at det var tøft å komme dit. De gir seg ikke i duellene, står opp og er aggressive i presset. Så det blir tøft.

- Men vi har vært borti et par kamper som er ganske like nå, så vi vet hva vi går til. Vi må bare være på stasjonen.

- Dere leder med fem poeng på Brann og Sarpsborg. Er det en trygghet å vite at man ikke har så stort press?

- Jeg kjenner ikke på noe spesielt press. Jeg syns vi har spilt bra i det siste. Vi fortjener å ligge der vi ligger. Fortsetter vi sånn - og blir enda litt bedre, så blir det nok enda bedre på tabellen etter hvert.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg er primært indreløper» i forumet! Diskutér «- Jeg er primært indreløper» i forumet!