Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Vi vil kickstarte festen
Skrevet av Thomas Myren, 19. mai 2017, 06:58

I dag er Rosenborg Ballklub 100 år. Jubileumskampen mot Lillestrøm blir høydepunktet under feiringa.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Rosenborg fyller 100 år og har bursdag. Selvfølgelig betyr det mye å vinne. Vi vil jo ikke være party-poopere. Vi vil heller være dem som virkelig kickstarter festen, slår Pål André Helland fast overfor rbkweb.no.

- I så måte er kampen viktigere enn 16. mai. Det dumme med å tape 16. mai er at du må skjemme deg ut i toget dagen etter og føle deg som en idiot.

- Det det handler om nå, er å slå tilbake mot Lillestrøm. Vi må bare prestere bedre og vinne kampen.

- Hva som manglet spillemessig mot Tromsø?

- Den første halvtimen er bra, og det første kvarteret av 2. omgang er bra. Men så vet jeg faen ... Vi slutter å spille og begynner å stresse.

- Det er ikke bra, men vi skaper nok sjanser til å vinne kampen. Nå får vi kanskje igjen for at vi var heldige mot Viking ...

- Den tidligere effektiviteten slo tilbake?

- Ja. Men vi fikk skapt noen sjanser uten at vi scoret, så da får folk slutte å mase om at vi er så jævla effektive ...

- Hvordan kjentes kroppen mot Tromsø?

- Det var bra. Jeg kjente ikke noe spesielt til det. Men det er en mager trøst, syns Helland, som tidligere i mai var plaget med både lår og lyske.

Lillestrøm ble 100 år tidligere i vår og er nok ikke tilfeldig valgt motstander i morgen. Trolig er Jørgen Skjelvik, Birger Meling og Mike Jensen tilbake etter å ha blitt hvilt på tirsdag. Spørsmålet er om noen andre førstevalg i stedet står over denne gang.

Allerede i dag er det bursdagsfest både på Rosenborg klokka 17 og på Lerkendal klokka 18. NRK2 sender i to timer fra klokka 19.30.

Les om hvordan eventyret begynte: I 1917 på Rosenborg


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi vil kickstarte festen» i forumet! Diskutér «- Vi vil kickstarte festen» i forumet!