Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Vi må få midtbanen i gang
Skrevet av Thomas Karlsen, 17. mai 2017, 22:18

Det sentrale lagdelen i Rosenborg har fortsatt ikke ordentlig våknet til liv.- Det er surt å tape en sånn kamp, spesielt på hjemmebane. Det er litt ekstra surt når vi taper 16. mai-kampen. Det er ikke noe gøy, konstaterer Matthias Vilhjalmsson etter 1-2-tapet for Tromsø.

- Fortell om 1-0-målet ditt.

- Jeg gir ballen til "Midtsj". Han er veldig flink på små flater og ser mulighetene for andre spillere. Han spiller meg nydelig gjennom. Da er det bare å sette ballen i mål. Det var veldig godt forarbeid av "Midtsj" og et fint mål.

- På stillinga 1-1 har du noen store sjanser.

- Den første er grei med heading midt på mål. Det var ei hard heading. Den andre er jeg veldig misfornøyd med: Jeg mister litt balansen. Jeg pleier i hvert fall å treffe målet, men ballen gikk langt utenfor. Det var veldig gode innlegg fra Gersbach og Pål, så jeg burde ha gjort bedre. Det må jeg fikse i neste kamp.

- Er det større sjanse for at du bidrar med målpoeng som spiss enn som indreløper?

- Nei, det så ikke sånn ut i dag. Midtstopperne blir ofte veldig opptatte av spissen, som er Bendtner i dag. Med to på ham blir det rom for midtbanen. Alle må bidra med flere mål. Det er et ansvar for alle. Vi må få midtbanen i gang. Men vi skaper mange sjanser i dag, og det er en start.

- Er det en fordel at neste kamp kommer så tidlig?

- Det er veldig bra. Jeg hater når det er lenge mellom kampene når man taper. Det blir en veldig tøff kamp. Lillestrøm er litt sårbare nå, men det er et godt lag. Så vi må være skjerpet.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi må få midtbanen i gang» i forumet! Diskutér «- Vi må få midtbanen i gang» i forumet!