Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Lei oss for at vi ikke kunne betale tilbake
Skrevet av Thomas Myren, 16. mai 2017, 23:12

Jacob Rasmussen fikk ikke denne Lerkendal-debuten som han ønsket på fotballens festdag.

- Det er alltid ergelig å tape fotballkamper. Vi hadde 21 000 på stadion og fantastisk oppbakning; fansen var der for oss i 90 minutter. Vi er veldig lei oss for at vi ikke kunne betale tilbake, slår den ferske midtstopperen fast overfor rbkweb.no.

- Hva skjedde?

- Vi spiller fint den første halvtimen: Vi flytter ballen riktig godt og får skapt noen fine sjanser. Etter det kom vi inn i en liten down-periode, noe som skjer for alle lag.

- De får scoret på en litt dum kontring. Vi visste godt at hvis Tromsø skulle være farlige, så skulle det være på dødball eller på kontringer. Og det var også det som skjedde.

- Så går vi inn til pause med 1-1 og tenker at "hvis vi spiller som i den første halvtimen, så kommer vi til å skape sjanser". Vi fikk også skapt noen store sjanser i 2. omgang, som vi dessverre ikke fikk scoret på. Vi får ikke omsatt sjansene. Så får de en ny scoring, som er ergelig.

- Da ble det vanskelig å slå tilbake?

- Ja, fordi de leder 2-1 og kan spille med elleve mann på egen banehalvdel. Det gjør det vanskelig for oss å komme gjennom. Også har vi ikke helt den roen som vi skal ha. Vi begynner å slå lange baller. Vi får riktignok skapt noen sjanser, men det blir litt "Hawaii" til slutt. Det blir på deres premisser med kontringer.

- Sånn blir fotball noen ganger. Det er en utfordring for oss. Nå har vi kamp igjen på lørdag, og det handler om for oss som lag å samle oss. Så må vi gå ut og spille en god kamp på lørdag.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Lei oss for at vi ikke kunne betale tilbake» i forumet! Diskutér «- Lei oss for at vi ikke kunne betale tilbake» i forumet!