Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Vi må tåle at det smeller
Skrevet av Thomas Myren, 16. mai 2017, 23:02

Rosenborg jaktet seiersmål, men måtte i stedet se Tromsø ødelegge festkvelden.- Å slippe inn to mål er uvanlig for oss, men ett poeng er ingenting. Vi velger å gå for tre, og da må vi tåle at vi får ei kontring i mot og at det smeller. Det lever jeg med, sier Kåre Ingebrigtsen til rbkweb.no.

- Å legge oss bakpå og være fornøyde med ett poeng kommer vi aldri til å gjøre. Noen ganger går det bra, sånn det gjorde mot Brann. Noen ganger går det galt. I sum tjener vi på det, tror jeg.

- Det handler likevel om balansen; å bli enda flinkere til å passe på bakover i slike situasjoner?

- Jada. Det viktigste er at det ikke blir en slik Hawaii-match, sånn som det var i perioder. Da blir det vanskelig å kontrollere.

- I 1. omgang er vi mye mer tålmodige. Vi spiller på færre touch og vender spillet mye mer. Vi er oftere inn, bak Tromsø. Da ser vi at de sprekker opp.

- Vi ser allerede på slutten av 1. omgang at vi blir utålmodige. Vi får strekk i laget. De ligger og kontrer på oss. Tromsø ligger i 4-5-1 og gjør det vanskelig for oss.

- Å tape må vi regne med at vi gjør i løpet av en sesong, men vi er skuffet over prestasjonen - spesielt i 2. omgang. Vi sliter med å bryte ned Tromsø og med å få rytme i spillet vårt offensivt. Vi er fryktelig upresise.

- Vi blir uålmodige. Det haster så mye for oss å få det målet at vi ikke bearbeider dem nok eller spiller oss til de virkelig store mulighetene.

- Hvordan blir 17. mai i morgen?

- Det er klart at når du taper, blir det mye tyngre enn når du vinner. Sånn er fotballen. Vi lever med resultatene, og det er klart at vi er fryktelig skuffet over oss sjøl og prestasjonen vi har gjort i dag.

- Hvordan vi reagerer, er det viktigste nå. Vi må gå med hodet høyt hevet i toget i morgen og feire 17. mai. Så får vi komme oss tilbake på treningsfeltet og bli enda bedre. For det var ikke noe "hurra" i dag.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi må tåle at det smeller» i forumet! Diskutér «- Vi må tåle at det smeller» i forumet!