Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Helland i rute før jubileumsuka
Skrevet av Thomas Myren, 14. mai 2017, 19:49

Pål André Helland blir toastmaster når Rosenborg feirer 100 år med fulle hus mot Tromsø og Lillestrøm.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det går greit. Jeg har tro på å splle 16. mai. Det er planen min, og det er det jeg jobber etter, slår Helland fast overfor rbkweb.no.

Mot Sarpsborg bidro allergiplager til at han sprang på seg krampe i venstrelåret. Så fikk han problemer med venstre lyske mot Brann forrige søndag.

- Skaden kom nok som en følge av at det klabbet litt bak i låret, slik at jeg gikk og sprang litt annerledes. Jeg rakk heldigvis å kippe inn ei scoring før jeg gikk av, så jeg kom godt ut av den halvtimen! blunker høyrevingen, som sto over mot Stabæk.

- Det er viktig å være litt nøye nå. Å spasere av før pause er ingen tjent med.

- Er lyskeskaden definert som en liten strekk eller krampe?

- Det får Haakon (Schwabe) svare på, slik at jeg ikke sier noe som han kommer dårlig ut av. Jeg har flere ganger prøvd å forklare, men anatomien har jeg ikke helt på det rene. Så jeg skal ikke prøve meg.

- Var skaden likevel ikke like ille som fryktet der og da?

- Ja, det var ikke noen alvorlig sak. Heldigvis begynner jeg å kjenne kroppen min såpass bra at jeg går av når det er riktig, slik at det ikke blir noen lengre fravær.

André Hansen (kutt i leggen) og Elba Rashani (lårstrekk) var begge friske nok til å være reserver i Bærum. Spørsmålet er om de i likhet med Helland blir å se på banen mot Tromsø. Rosenborg planlegger å rullere på laget og slippe til reserver den kommende uka.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Helland i rute før jubileumsuka» i forumet! Diskutér «Helland i rute før jubileumsuka» i forumet!