Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Vi utfyller hverandre bra
Skrevet av Thomas Karlsen, 10. mai 2017, 07:51

Jørgen Skjelvik har vært en åpenbaring som fast midtstopper sammen med Tore Reginiussen i vår.- Det funker veldig bra sammen med Tore bak i der. Vi utfyller hverandre bra og slipper til lite sjanser i de aller fleste kampene. Det har fungert bra så langt, så vi må bare fortsette sånn, smiler Skjelvik.

- Du har hittil i Rosenborg spilt på mange forskjellige plasser. Hvor godt er det å ha én plass?

- Det er klart det hjelper på å ha fokus på én posisjon. Det gjør det lettere å fokusere inn mot match og lettere å sette seg inn i rollen.

- Nå har vi seks poeng ned til 2. plass etter én uavgjort og resten seiere.

- Man kunne ikke ha håpet på så mye bedre enn dette her. Hadde vi fått servert dette før seriestart, hadde vi gladelig tatt det. Vi er veldig, veldig solide.

- Det er klart at vi har ting å jobbe med og bli bedre på, men det er en lang sesong og vi skal spille fotball til langt ute i desember. Vi håper at ting faller på plass og blir enda bedre utover.

- Kampen mot Stabæk på lørdag er litt spesiell for deg?

- Å komme tilbake til Nadderud er alltid litt spesielt. Jeg hadde mange år der. De er i god form òg. De har vært bra på hjemmebane, så det blir nok en tøff slitekamp.

PS! Skjelvik har utgående kontrakt. Forhandlingene med Rosenborg om forlengelse skal være positive.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi utfyller hverandre bra» i forumet! Diskutér «- Vi utfyller hverandre bra» i forumet!