Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Ny Eggen-bok på trappene
Skrevet av Thomas Myren, 20. april 2017, 07:06

Nils Arne Eggen er i gang med nytt verk - om seg sjøl.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Otto Ulseth skal sammen med meg lage en biografi, og den tror jeg blir bra, blunker Eggen til mossfk.no.

Trenerlegenden begynte forfatterkarrieren med lærebøker i fotball og gym på 70- og 80-tallet, før storsuksessen Godfoten kom som et resultat av sabbatsåret i 1998.

Deretter har han vært med på å skrive Godfot-arven sammen med sønnen Knut Torbjørn og Det viktigste av alt uviktig sammen med Egil Olsen og nettopp Otto Ulseth.

- Kanskje ikke alle oppfatter meg sånn, men jeg liker i grunn ikke å snakke om meg selv. Men det var Aschehoug, da. Godfoten, Knut Torbjørn sin bok, Dikt i garderoben, boka til Drillo og meg - alt på Aschehoug. Så jeg har et spesielt forhold til dem. Så de masa, jeg sa ja, konstaterer Eggen.

- Vi har begynt nå, Otto og jeg. Vi er sammen 2,5 timer hver mandag. Og vi kommer snart til Moss. Og det er jo skrevet mye om meg - ti bokhyllemeter og på internett og ting. Men jeg leser ikke det - kan ikke lese på mobilen engang. Så Otto finner kampresultater, lagoppstillinger og sånn, forklarer 75-åringen.

Boka kommer i salg høsten 2018.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Ny Eggen-bok på trappene» i forumet! Diskutér «Ny Eggen-bok på trappene» i forumet!