Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Vi skal kurse Nicklas
Skrevet av Thomas Myren, 12. mars 2017, 15:35

Pål André Helland har nye lagkamerater både foran og bak seg på banen.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg og Mike vet hvor vi har hverandre hen. Så skal vi kurse Nicklas, slik at vi vet hvor han er hen på innleggene. Og så blir det å jobbe litt mer med både Erlend og Vegar på høyresida. Da skal det bli bra til seriestart, lover Helland til Eurosport.

- Det er viktig at relasjonene sitter?

- Ja, og det er det som klabber litt i dag: Vi sliter med å skape det helt store mot et lag som legger seg veldig lavt. De blir enda lavere etter at de får scoringa. Vi er tunge og slitne og konsentrerte på ikke å gjøre feil med ballen. Da ender vi opp med å gjøre feil. Det er ikke bra. Heldigvis er det ikke 1200 varmegrader på Lerkendal 2. april!

- Hvordan syns du kampen mot Hafnarfjördur gikk for din del?

- Førsteomgangen er grei. Det klabber litt på tekniske ting, men det vil komme. I dag funker det fysiske: Jeg har en del maksløp; jeg får gjort det som jeg ikke har fått gjort hittil i år.

- Men så blir det tungt i andreomgangen. Da føler jeg meg direkte utrent. Det vises at jeg ikke har spilt så mye på stor bane.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi skal kurse Nicklas» i forumet! Diskutér «- Vi skal kurse Nicklas» i forumet!