Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Vil bruke Meling som venstreback
Skrevet av Thomas Myren, 8. februar 2017, 16:08

Birger Meling skal konkurrere med Alex Gersbach. Jørgen Skjelvik skal heretter spille midtstopper.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Birger Solberg Meling
Født: 17.12.94
Fødested: Stavanger
Høyde/vekt: 174 cm / 64 kg
Posisjon: forsvar og midtbane
Tidl. klubber: Viking, Middlesbrough og Stabæk
Seriekamper/mål 2016: 28/4
U21-landskamper/mål: 6/0
Statistikk
- Vi forsterker oss, og med alle kampene vi skal spille framover, er det bare bra, slår Kåre Ingebrigtsen fast overfor NRK.

Det er uklart hvor mye Rosenborg måtte betale for Meling, som hadde utgående kontrakt med Stabæk. Han har skrevet avtale ut 2020.

- Han er en veldig, veldig, veldig bra fotballspiller. Han vil passe godt inn i Rosenborgs spillestil. Han trener godt og har veldig store ambisjoner, noe vi liker veldig godt. Det er sånne gutter vi ønsker å se i Rosenborg-drakt, skryter Ingebrigtsen.

Ryktene om interesse for Meling har gått i mange måneder, men nettopp konkurransen med Skjelvik og Gersbach gjorde at mange så på kjøp på nåværende tidspunkt som mindre sannsynlig.

Løsninga blir altså at Skjelvik nå skal bli fullblods midtstopper, og dermed konkurrere med Jacob Rasmussen og Johan Lædre Bjørdal om å være makker til Tore Reginiussen.

Uansett fortsetter jakta på erstatter for Jonas Svensson som høyrebacck.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Vil bruke Meling som venstreback» i forumet! Diskutér «Vil bruke Meling som venstreback» i forumet!