Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Jeg har troa på meg selv
Skrevet av Thomas Myren, 9. januar 2017, 20:24

Samtidig som Adam Larsen Kwarasey ga opp kampen med André Hansen, troppet Arild Østbø opp som ny utfordrer.

Kwarasey fikk det som han ville (09.01.17)
- Østbø blir ny reservekeeper (06.01.17)


Født: 19.04.91
Fødested: Stavanger
Høyde/vekt: 183 cm / 75 kg
Posisjon: keeper
Tidl. klubber: Buøy, Viking, Sandnes Ulf, Start, Strømmen og Sarpsborg
Serieamper 2016: 13
Landskamper: 4 U23, 18 U21 og 6 G19
Statistikk
- Jeg følte dette var en sjanse jeg måtte ta - en kjempeutfordring, og jeg gleder meg veldig til å spille for Rosenborg, smiler Østbø til NRK.

- Jeg hadde to år igjen av kontrakten i Sarpsborg 08 og trivdes godt der. Jeg hadde ikke forventet at RBK skulle banke på døra akkurat nå, men det er selvsagt veldig gøy, legger han til.

Det er uklart hvor mye Rosenborg må betale for den nye keeperen, som har skrevet kontrakt ut 2019. Han erstatter altså Kwarasey, som i dag ble solgt til Brøndby etter å ha fryktet langvarig benketilværelse.

- Jeg vil spille fotball. Jeg vet at det blir en kjempeutfordring å ta plassen fra André Hansen, men jeg har troa på meg selv. Så får vi se hvordan det går. Jeg får bare stå på og gjøre mitt beste på trening, slår Østbø fast.

Østbø har vært tilknyttet Viking det meste av karrieren. Etter å ha vært utleid til Sandnes Ulf, Start og Strømmen, fikk han det store gjennombruddet med 18 seriekamper for Viking med Kåre Ingebrigtsen som hjelpetrener i 2014. Året etter fikk derimot Iven Austbø full tillit.

Vrakinga tvang ham videre til Sarpsborg i fjor. Konkurransen med Anders Kristiansen var jevn, og Østbø spilte 13 av 30 seriekamper.

PS! Også Jerv-keeper Øyvind Knutsen blir med når RBK reiser til Gran Canaria på treningsleir på onsdag.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg har troa på meg selv» i forumet! Diskutér «- Jeg har troa på meg selv» i forumet!